tirsdag 3. februar 2015

Kjøkkenet tar form etter mitt hjerte.

I dag hadde jeg en utrolig hyggelig lunsj med en god venn.
Det er ganske rart hvordan noen enkle ord fra et annet menneske kan få alle brikkene til å plutselig falle på plass...og vips så ser du alt ting klinkende klart og med nye briller ;-)
Takk til Kenneth Ask for god samtale og for ditt kloke perspektiv.

Samtalen i dag handlet i utgangspunktet ikke om denne bloggen og om vårt prosjekt her på Nystuga i Ulvshuvdane... men det var likevel bloggen som ble brikken som skulle på plass.

Alle dere som har fulgt meg vet at jeg har vært veldig "av og på" med det jeg deler...i det siste mest "av" faktisk... selvom jeg egentlig hadde bestemt meg for å skrive og dele denne reisen med dere minst 2 ganger pr. uke.

Jeg bobler jo egentlig over av prosjekter, ideer og aktiviteten her i huset er til tider ganske høy...så da setter jeg i gang..igjen ;-)
Og du... TAKK for at du følger med her...og en liten ting...om du legger igjen en kommentar så er det veldig hyggelig ;-)

Det er MASSE jobb her i dette deilige huset...og kjøkkenet hav vært et prosjekt vi har hatt mange tanker om.
Vi bestemte oss ganske tidlig for at vi ville beholde selve kjøkkeninredningen... vi var enige om å heller bygge på en heltre kjøkkeninnredning fra 1980.

Jørn har snekret fullført mine kreative innfall og bygget inn skap og innredning for å få frem den "gamle" stilen..og så malt det i Gustaviansk blått.Håndtak ble byttet og vegger malt... men den store drømmen min om et herregårdskjøkken ble liksom ikke helt som den skulle med de gamle benkeplatene..og jeg har drømt og tenkt på hvordan det skulle bli. Og HURRA... i dag er de på plass. Platene, vasken og armaturet er kjøpt på IKEA, vi har bare "pyntet" litt på det, håper du er enig med meg i at det blir superfint ;-)  Benkeplaten ble formskjært i kanten etter at jeg hadde laget en pappmal og tegnet....klossene under hadde vi tidligere brukt som hyller i en gang men nå synes jeg de ble helt perfekte her på mitt landlige kjøkken.

Så da håper jeg du deler en hyggelig kommentar her eller om du har noen spørsmål svarer jeg gjerne på dem ;-)
Fortsatt fin tirsdagskveld fra Nystuga i Ulvshuvdane!4 kommentarer:

 1. Jammen på tide vi fikk se litt mer av drømmen deres ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja.. jeg vet, men nå lover jeg å være MYE flinkere å dele i tiden som kommer ;-)
   Fortsatt fin kveld til deg Yvonne ;-)

   Slett
 2. Hei Kari dere har fått et fint hus. Jeg følger med på dine prosjekter. Kos deg masse med drømmehuset

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Torhild. takk for hyggelig melding og så gøy at du følger med oss.

   Slett

Her kan du gjerne legge igjen en kommentar, et tips eller annen informasjon relatert til innleggene mine.
Jeg gleder meg til å lese hva du synes.
Smil Kari ;-)